Wrijf met de gehalveerde knoflook de binnenkant van een slakom in.
Was de sla goed, droog de blaadjes af, pluk ze in stukken en leg deze in
de kom.
Snijd de kip, kaas en ham in dunne reepjes, de tomaten in dunne partjes en
de eieren in vieren.
Schep de slasaus door de sla tot alles ermee is bedekt.
Leg hierop de kip, ham, tomaat en het ei.
Salade du chef II
(1 persoon)
Gemengde groenten naar keuze (kropsla, rauwe andijvie, Chinese kool, rauwe
spinazie etc.)
100 gr in reepjes gesneden koude kip, kalkoen of magere vleesresten
1 dobbelsteen van 4 cm middelharde kaas (bijv. Cheddar)
(1/2 komkommer in plakjes)
(3 in plakjes gesneden radijsjes)
1 kleingesneden stuk groene paprika
Schep alle ingrediënten met een citroendressing of een vinaigrette
door elkaar.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |